Naujienos - auto14a.lt
Аutomobilių nuoma iš patikimų rankų Klausimai telefonu: +370 670 63319
Opel Vivaro automobilių nuoma Keliaukite su didele kompanija. Opel Vivaro nuoma.
VW Touran automobilių nuoma Neaukokite erdvės vardan ekonomiškumo. VW Touran nuoma.
Mercedes automobilių nuoma Verslo klasė ir maksimalus komfortas. Mercedes nuoma
hyundai i30 automobilių nuoma Praktiškiems ir vertinantiems manevringumą. Hyundai i30 nuoma

Naujienos

5 patarimai naudojantis auto nuoma pirmąkart

2015 - 02 - 18

Auto nuoma nėra kasdien kiekvienam žmogui reikalinga paslauga, tačiau kažkada gyvenime būna pirmas kartas, kai to prireikia. Ką svarbu žinoti nuomojantis automobilį?

auto nuoma
  1. 1. Kuo ilgesnį laiką naudositės auto nuoma, tuo mažesnė bus šios paslaugos kaina. Nors dažnai ateitį suplanuoti yra gana kebloka, tačiau bent preliminariai tą padaryti įmanoma. Net ir pritrūkus laiko visuomet nuomą galima prasitęsti – nesuplanavę kelionės tiksliai datai neturėsite papildomų problemų, užteks tik pranešti apie tai auto nuomos įmonei. Tačiau, jei jau pradžioje numatote, kad įmanomi tokie atvejai, būtinai pasidomėkite sutartyje nurodytus punktus apie grąžinimo terminus, kad vėliau nebūtumėt nustebę dėl papildomų sąlygų.
  2. 2. Apie auto nuomos sutartį derėtų pakalbėti detaliau. Klientai įpratę nesigilinti į dokumentus, po kuriais patys pasirašo, o tai neretai jiems pateikia nemalonių staigmenų. Jau pasirinkus auto nuomos įmonę reikia pasidomėti apie joje keliamus reikalavimus, nes ne visos jų kelia vienodas sąlygas. Pavyzdžiui, vienos iš karto norėtų gauti tik užstatą už nuomojamą automobilį, kitos – jau visos sumos. Labai svarbūs sutarties punktai, kur aptariami auto įvykių ar automobilio apgadinimo atvejai – atidžiai įsigilinkite į juos. Juk vairuojant, o tuo labiau nepažįstamomis apylinkėmis ir nevažiuotais keliais, gali nutikti nežinia kas, o už tai vėliau auto nuomos įmonė vairuotoją gali nubausti daug skaudžiau, nei priklauso. Taip pat pasidomėkite automobilio draudimo sąlygomis ir jo galiojimo terminu.
  3. 3. Nereikėtų pasitikėti vienos auto nuomą siūlančios įmonės paslaugomis ir detaliau pasidomėti, ką siūlo kitos. Kadangi klientai visose srityse yra gundomi nuolaidomis, išskirtinėmis sąlygomis, tad galbūt ir Jūs pataikysit į tą „laimingųjų“ sąrašą.
  4. 4. Prieš sėdant į nuomojamą automobilį pirmą kartą, t.y. pasiimant jį iš nuomos įmonės darbuotojo, būtina apžiūrėti automobilį iš išorės bei jo vidų, nes po nuomojamo laikotarpio gali tekti atsakyti ir už tai, ko neapgadinote, ir kas jau buvo iš seniau.
  5. 5. Dažniausiai automobilis išnuomojamas su pilnu kuro baku, tad ir grąžinti jį reikėtų su tiek pat. Žinoma, jei to nevykdytumėt, niekas nevarytų Jūsų į degalinę, tačiau už tai paskaičiuotas mokestis gerokai viršytų kainą.
Prisijunk prie mūsų: auto14a.lt Facebook'e auto14a.lt twitter'yje